یکشنبه, مهر ۱

ماجرای قبض برق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و چین

اخیراً‌در فضای مجازی قبضی منتسب به فعالیت این مزرعه مجاز تولید رمز ارز منتشر شده که پس از رسانه ای شدن این قبض و مبلغ قابل توجه ۴۰میلیارد تومانی بدهی برقی این مزرعه تولید رمز ارز،شرکت برق منطقه ای کرمان، اطلاعیه ای در این خصوص صادر کرد. مشترک مذکور با سرمایه‌گذاری مشترک ایران و چین و پس از اخذ مجوز تاسیس از سازمان صنعت معدن و تجارت و انجام سرمایه‌گذاری در جهت انجام تعهدات فنی ابلاغی از طرف شرکت توانیر و براساس شرایط اتصال مطابق با آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق به شبکه متصل شده است….

اخیراً‌در فضای مجازی قبضی منتسب به فعالیت این مزرعه مجاز تولید رمز ارز منتشر شده که پس از رسانه ای شدن این قبض و مبلغ قابل توجه ۴۰میلیارد تومانی بدهی برقی این مزرعه تولید رمز ارز،شرکت برق منطقه ای کرمان، اطلاعیه ای در این خصوص صادر کرد. مشترک مذکور با سرمایه‌گذاری مشترک ایران و چین و پس از اخذ مجوز تاسیس از سازمان صنعت معدن و تجارت و انجام سرمایه‌گذاری در جهت انجام تعهدات فنی ابلاغی از طرف شرکت توانیر و براساس شرایط اتصال مطابق با آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق به شبکه متصل شده است….

 

 

تسنیم
۲۶ دی ۱۳۹۹

 
 
ماجرای قبض برق ۴۰ میلیارد تومانی شرکت تولیدکننده رمزارز در رفسنجان

یکی از مزارع مجاز تولید رمز ارز در جنوب کشور، که در روزهای اخیر با درخواست توانیر فعالیت خود را متوقف کرده است، در یکی از قبوض مصرفی خود، بیش از ۵۰ میلیارد تومان تعرفه مصرف برق دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر با بروز قطعی های متعدد برق در نقاط کشور، بار دیگر موضوع فعالیت مجاز و غیرمجاز تولید کنندگان رمز ارز به تیتر خبرها تبدیل شده است.

در این راستا روز گذشته محدحسن متولی زاده, مدیرعامل توانیراز توقف دو هفته ای فعالیت تولیدکنندگان مجاز رمز ارز در کشور به درخواست این شرکت و همینطور برخورد با تولید کنندگان غیرمجاز رمزارز خبر داد.

این مقام مسئول همچنین در سخنان خود، از همکاری یک مزرعه بزرگ تولیدکننده رمزارز در جنوب کشور که با مجوز قانونی درحال فعالیت بود به منظور توقف فعالیت خبر داد.

صنعت برق ایران
اخیراً‌در فضای مجازی قبضی منتسب به فعالیت این مزرعه مجاز تولید رمز ارز منتشر شده که پس از رسانه ای شدن این قبض و مبلغ قابل توجه ۴۰میلیارد تومانی بدهی برقی این مزرعه تولید رمز ارز،شرکت برق منطقه ای کرمان، اطلاعیه ای در این خصوص صادر کرد.

متن این اطلاعیه به این شرح است:

«۱- مشترک مذکور با سرمایه‌گذاری مشترک ایران و چین و پس از اخذ مجوز تاسیس از سازمان صنعت معدن و تجارت و انجام سرمایه‌گذاری در جهت انجام تعهدات فنی ابلاغی از طرف شرکت توانیر و براساس شرایط اتصال مطابق با آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق به شبکه متصل شده است.

۲- نحوه محاسبه هزینه انرژی مصرفی این مراکز بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران و بر اساس مقررات تامین برق مراکز استخراج رمز ارزها برابر با بهای برق صادراتی می‌باشد و با در نظر گرفتن تخفیفات مربوط به اتصال به شبکه انتقال محاسبه می‌گردد.  به منظور مدیریت مصرف در ماههای گرم سال با نرخ دو برابر و در ۸ ماه غیر گرم با نصف نرخ برق صادراتی محاسبه می گردد.

لازم به ذکر است شرایط مذکور برای کلیه مراکز تولید ارز دیجیتال دارای مجوز ، یکسان می باشد.

۳- آنچه در صورتحساب دوره هشتم سال ۹۹ مشترک شرکت سرمایه‌گذاری ایران و چین در فضای مجازی منتشر گردیده است، طبق آیین نامه تکمیلی تعرفه‌های برق و دستورالعمل های اجرایی متعاقب آن محاسبه و اعمال گردیده و طبق روال جاری برای کلیه مشترکین صنعتی چنانچه مشترک تمام یا بخشی از آن را نپردازد، به عنوان بدهکاری در دوره بعد آورده شده  و بر اساس مقررات موجود، مشمول تعرفه تأخیری می گرددکه در صورت عدم پرداخت، از طریق روش های قانونی نسبت به وصول مطالبات اقدام می گردد.

۴- با توجه به سیاست های وزارت نیرو در تأمین برق مشترکین خانگی، علی‌الخصوص در فصل سرد سال، با توجه به محدودیت بوجود آمده ناشی از کمبود سوخت نیروگاههای کشور، پس از هماهنگی‌های انجام شده و به منظور حفظ پایایی شبکه برق کشور مشترکین صنعتی ملزم  به کاهش بار مصرفی خود گردیدند که مصرف بزرگترین مشترک رمز ارز کشور در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان نیز از تاریخ ۲۴ دی ۹۹  به طور کامل قطع گردید.

در پایان به مردم شریف استان این اطمینان را می دهیم که خدمتگزاران مردم در صنعت برق استان به صورت شبانه روزی درحال فراهم نمودن شرایطی به منظور جلوگیری از قطع برق ناخواسته مشترکین در سطح استان می‌باشند و در این راه به دعای خیر شما مردم نجیب، فهیم و ولایی استان محتاج می باشیم.»

روابط عمومی شرکت برق منطقه ای کرمان
 

*****

تسنیم
۲۶ دی ۱۳۹۹

 
فعالیت بزرگترین مرکز تولید بیت‌کوین کشور در رفسنجان متوقف شد

 
  مرکز رفسنجان بزرگ‌ترین سایت مجاز استخراج رمز ارز کشور است که تعرفه برق صادراتی برای این مرکز تعیین و دریافت می‌شود و مقرر شده با هدف کمک به شبکه، ۲ هفته توقف فعالیت داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، میزان مصرف برق مراکز استخراج رمز ارز را ۵۰۰ تا ۶۰۰ مگاوات اعلام کرد و گفت: نیمی از این مراکز غیر مجاز است که به جد با آن‌ها برخورد می‌شود.

محمد حسن متولی زاده در حاشیه اجرای سومین مانور سراسری اصلاح روشنایی معابر کشور از محل مرکز پایش صنعت برق و در جمع خبرنگاران افزود: توافق با مرکز‌های مجاز استخراج رمز ارز برای توقف دو هفته‌ای فعالیت انجام شده، که مرکز رفسنجان از جمله آن‌ها است.

وی اضافه کرد: مرکز رفسنجان بزرگ‌ترین سایت مجاز استخراج رمز ارز کشور است که تعرفه برق صادراتی برای این مرکز تعیین و دریافت می‌شود و مقرر شده با هدف کمک به شبکه، ۲ هفته توقف فعالیت داشته باشد.

متولی زاده گفت: برخورد با مرکز‌های غیر مجاز از ابتدا با جدیت دنبال شده و از مردم هم درخواست شده در صورت اطلاع، این نوع مراکز را معرفی کنند و برای کسانی که شناسایی و معرفی کنند پاداش در نظرگرفته شده است.

متولی زاده درباره مصرف برق کشور افزود: درحال حاضر مصرف برق به دلیل در مدار نبودن وسایل سرمایشی حدود ۲۰ هزار مگاوات کمتر از تابستان است که بر این اساس حدود ۵۰ درصد ظرفیت شبکه برق در عمل مورد استفاده قرار نمی‌گیرد بنابراین از نظر شبکه و تاسیسات هیچ مشکلی نداریم.

مدیرعامل توانیر ادامه داد: تولید برق به تامین سوخت و در درجه نخست گاز نیاز دارد و بعد سوخت جایگزین مایع استفاده می‌شود.

وی گفت: اکنون گرچه میزان گاز تولیدی کشور بسیار بالا است به گونه‌ای که رتبه بالایی در میان کشور‌ها دارد، اما ۷۰ درصد گاز تولیدی در بخش خانگی و تجاری مصرف می‌شود که این میزان مصرف سبب ایجاد محدودیت در عرضه سوخت به نیروگاه‌ها شده است بنابراین تعدادی از نیروگاه‌ها دچار مشکل شده اند و همین امر سبب بروز خاموشی غیربرنامه‌ریزی شد که از قبل هم قابل پیش بینی نبود.

متولی زاده ضمن عذرخواهی از مردم بابت بروز خاموشی‌ها از تلاش برای جلوگیری از تکرار آن خبر داد و افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته روز گذشته خاموشی اعمال نشد و اکنون شرایط پایدار است.

مدیر عامل توانیر اضافه کرد: تنها راهی که مانع از شرایط قطعی برق است همراهی مردم در مدیریت مصرف انرژی است. مردم با انجام یک اقدام ساده خاموش کردن لامپ اضافه، خاموش کردن یک وسیله برقی کم استفاده و کاهش یک درجه‌ای دمای محیط می‌توانند به تامین برق پایدار برای سراسر کشور کمک کنند.

وی گفت: ۱۰درصد صرفه جویی معادل ۷۰ میلیون متر مکعب سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها است که شرایط پایدار را برای تامین برق مورد نیاز فراهم می‌کند.

متولی زاده با بیان اینکه حجم سوخت تحویلی به نیروگاه‌ها تغییر محسوسی نداشته است، افزود: افزایش ۴٬۵درصدی عرضه انرژی به بخش صنعت به همین میزان میزان مصرف سوخت نیروگاه‌ها را افزایش داد.

مدیرعامل توانیر همچنین بهره وری (راندمان) نیروگاه‌های حرارتی کشور را بالاتر از متوسط جهانی دانست.
 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *